Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hebei Zhaoyang Medical Instrum Co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu

Hebei Zhaoyang Medical Instrum Co.,Ltd

1 2 3 4
Hebei Zhaoyang Medical Instrum Co.,Ltd Hebei Zhaoyang Medical Instrum Co.,Ltd Hebei Zhaoyang Medical Instrum Co.,Ltd Hebei Zhaoyang Medical Instrum Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 100-200
Opgericht Jaar : 2014-06-18
Export pct : 80% - 90%
Hebei Zhao Yang Medical Instrument Co LTD bevindt zich in "geboorteplaats van medische hulpmiddelen" anpingxian, ook is het distributiecentrum van medische apparatuur een stralende parel op de Noord-Chinese vlakte.

Het is gelegen in He Bei anpingxian , convenient transport en elegante omgeving.

Mijn bedrijf verkoopt voornamelijk elke taille ondersteuning riem, p ostpartum ondersteuning riem, magneet therapie producten, orthopedische revalidatie producten, zelf verwarming toermalijn riem, enz. eisen voor verwerking, verwelkomde de oproepen.

In de afgelopen jaren heeft ons bedrijf voortdurend onderzoek en ontwikkeling, innovatie, zich te houden aan "houd de wereld met deugd, neem eerlijk als dit" het management idee, om " eerste kwaliteit, oprechte service, pariteitsverkoop " voor het doel, om gebruikers te voorzien van Met perfecte pre-sale overleg en after-sales service, om de meerderheid van de medische staf te winnen, de producten verkopen goed over het hele land, en geëxporteerd naar Europa en de Verenigde Staten en Zuidoost-Azië.

En in de afgelopen jaren heeft ons bedrijf deelgenomen aan verschillende internationale tentoonstellingen .

Wij zijn in overeenstemming met " kwaliteitsinnovatie om de markt te winnen, het goede trouwmanagement werpt de toekomst. " Filosofie, rigoureuze en nauwgezette werkstijl, hoge kosteneffectieve producten, alles in het werk om een ​​eersteklas merk van medische apparatuur te bouwen in China.

Wij zijn bereid om oprecht samen te werken met vrienden uit alle geledingen van het leven om een ​​briljante toekomst te creëren. We houden ons aan de pioniersgeest, en streven naar onderzoek en ontwikkeling, en voortdurend voor de meerderheid van de gebruikers om kwalitatief hoogwaardige diensten te bieden, voor de revitalisering van nationale medische apparaten om een ​​grotere bijdrage te leveren.

Contactgegevens
Hebei Zhaoyang Medical Instrum Co.,Ltd

Tel.: 86-0311-80969616

Fax: 86-0311-80969616

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)